Home Page
Home Page
Search | Statistics | User Listing Forums | Calendars | Albums | Quotes | Skins | Language
You are logged in as a guest. ( logon | register )

Random quote: I would like to be experiencing the Idea that God has in Mind which is the reason I exist in the first place. I would like to experience God's Idea which is my Presence. I would like to experience it the way God is intending it at this moment and every moment. ~ Raj


2014 TOMS Sko billig salg hot
View previous thread :: View next thread
   Website Related -> The SandboxMessage format
 
susheyu
Posted 2014-06-27 10:21 PM (#198933)
Subject: 2014 TOMS Sko billig salg hot


New user

Posts: 4

Den spesielle TOMS shoes visjon motiverte unge mennesker over hele verden kunne være, har en effekt på skatt, etablering av Blake apopular programleder med steder og også seminarer. Denne personen støtte til sosiale tenkende besøkende og også å bare bo ved et estimat av sin foretrekkes av Gandhi, vil den spesielle endre du toms sko på nett liker å legge merke til på Jorden. Bytt til livene til millioner av barn rundt om i verden kan være så enkelt som de shoes.TOMS vil holde "Uten sko One Day" aktivitet den 10. april 2012 er femte årlige, snakke med folk over hele verden, for å gå barbeint. Hvert år på denne dagen, forståelsen av mennesker er "Et par sko kan forandre et barns liv" TOMS å utdype. I fjor opptrådte hun i folk mer enn 25 land og holdt mer enn 1000 activitives av hele verden.

På den tiden, har millioner av barn utsatt ingen sko å ha på, til risikoen for skader og sykdommer. Premisset er opprettet TOMS: hver noen kunde kjøp Toms å gi et par nye sko til et barn i nød i den tredje verden. toms sko salg (En for en). "En dag uten sko" holdt han vil våkne til seg oppmerksomheten til global skobutikk, samt problemene som genereres av denne etterspørselen. Deltakerne kan få sin nettside å besøke, "En dag uten sko" for å få de siste oppdateringene, Foundation og av aktivitetene knyttet til egen, laste ned en verktøykasse aktivitet og for å finne ut hva andre folk gjør, den 10. april, rundt om i verden. Deltakerne kan også tillate å holde siste "One Day uten sko" mobile applikasjoner på iPhone og Android. Applikasjonen lar bildene erstatte det brukerne umiddelbart, oppfordrer til å delta i venner, forsyningsrisiko barbeint til musikk for folket og for å vise «One Day Without Sko" varer, osv.

TOMS briller for et år siden er innført, for å sikre, med all den splitter der for alle, og alle få Søn nyanser markedsføres, TOMS noen deres spesielle bildet igjen på. Mycoskie tilbyr absolutt behovet for å ha langt bedre øye syn, helt gratis briller og også non-profit organisasjoner kjøre katarakt kirurgisk behandling, er en hoved slags briller må behandles i mange land på hele Welt.Das, for tiden ca Mycoskies første permanente flaggskip utstillingen har forhandlere, TOMS Casa, som typisk innen november eksponert, i Venice, California, er det ikke nødvendigvis i alle fall ikke den spesielle Venezia leilighet, toms sko billig i Mycoskie startet sin virksomhet, så vel som et uttrykk med de utallige banebrytende sporene brukes Under.

TOMS grunnleggeren og lederen som sa sende sko Blake Mycoskie: Betydningen av dette arrangementet er å appellere til tfor gjøre bevisstheten og folket, vil alt være i orden, så lenge de er barfot. Jeg er veldig spent på å delta på flere og flere mennesker i denne hendelsen. De trenger bare å ting du normalt barbeint gjøre til noe som, til aktiviteter for å hjelpe "gjøre, 2006, amerikansk reise Blake Mycoskie å være venner med barn i en argentinsk landsbyen, fant han at de ikke har noen sko for å beskytte føttene." for å hjelpe barn, grunnlagt Mycoskie TOMS kjøpet å gi dette selskapet et par nye sko til et barn i nød med hver noen kunde. i fjor i en 12:59 selskapene utviklet TOMS sko selskap. Foruten sko, selskapet, en ny Demand-briller, design, hjelp for folk som trenger briller.
Velkommen på vår hjemmeside på: http://www.norge2014.org/
Top of the page Bottom of the page


Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2022 PD9 Software