Home Page
Home Page
Search | Statistics | User Listing Forums | Calendars | Albums | Quotes | Skins | Language
You are logged in as a guest. ( logon | register )

Random quote: "You have a responsibility, because what you think has its affect - and you cannot get away from that." ~ Raj
- (Added by: amena)


Big comeback med Air Max 90
View previous thread :: View next thread
   Website Related -> The SandboxMessage format
 
Hingter
Posted 2014-06-16 3:02 AM (#198532)
Subject: Big comeback med Air Max 90


New user

Posts: 1

Nike professionella madrass har innehållit Asics Gel Noosa Tri 7 Sverige specialgaser till högtrycks väg in i uthållighet av syntetiskt gummi inuti. Nike Air teknik är nyckeln till framgång är Nike Air madrass, speciellt professionell än makromolekyler gasvolymen av syntetiskt gummi lager, så subtil gap gasen inte förlora madrass. Nike Air gasmolekyler absorbera främmande kropp vibrationer och påverkan tryck, sedan snabbt återställt den första framträdande, och förbereda sig för att absorbera nästa chock. Medan du gör det, kommer det inte fullfölja livscykeln för sparkar som att bära ut sparkar. Nike Air Max kudde teknik som är hur stor är luftfjädrade till punkter, skulle luft Max vara den största kudden kapaciteten.

Nike Air Max 90 vita sparkar släpps i år från Nike lag som finns kvar i Air Max-serien, den yttre designen manifesteras på den estetiska känslan dessa typer av skor i endast en del av det totala design, men i själva verket punkt om denna form skor inne enbart använda tekniken är den största ljuspunkten i integrerad design. Nu vill jag presentera den till alla, för jag vill dela min personliga favorit. Du vill ha det också.

Det verkar som om luften Max 360 skulle vara slutet på Nike Air Max, i själva verket har Nike aldrig stannat, kan den helt nya typ av Nike78 vara en ny överstiga till Nike Air Max-serien någonsin. Nike nyligen utmanade 78 artister att remixa och anpassa funktionen av Nike skor. Nick Marsh, bland de tävlande, tog en uppsättning av Air maxar och importerade de interna delarna av en Wii Balance Board för att förvandla sina skor i controllers. Han placerade Balance Board sensorer i sulorna på skorna och åter jiggered några kablar för att vända Asics Gel Lyte III på nätet
maxar in till ett fungerande Balance Board. Som beskrivits av Nike nya innovationer, Nike verkligen vill uppnå den effekt som användaren sätter helt enkelt i skorna, vänder på det totala beloppet styrelse / skor (Nike-Wii) och spelar som vanligt, förutom att det inte kan vara en genomsnittlig lösning för att spela . När de har anslutit till styrelsen, vad har förändrats, de kunde inte längre helt enkelt kliva av, så att de måste lyfta sin fot och stiga till ett ben eller sitta när inget tryck är nödvändigt, vilket skapar en mycket intressant annorlunda experience.With denna annorlunda upplevelse, kommer de nyaste punkterna i Nike Air Max hände efter verkar som finns på marknaden.

Senaste 1990, Nike Air Max 90 startade en revolution som det verkar i allmänhet att få mer lackläder i sin nya färgsättning än en annan Nike retro löpare. Underblåser dess prestanda arv med en unikt modern twist, här Air Max 90 nu ta över i en uppsjö av premium material och färgalternativ för en 1 timmes-of-a-kind look. Detta sparkar är tillbaka och redo på grund av närbild, val av ripstop nylon, mocka, full-grain eller sprucken läder. Waffle yttersula för lätt grepp och hållbarhet. Du kan möjligen veta att Nike Max Air-teknik för maximalt skydd effekt som kan göra din fot bekväm utan smärtsam och sårad. Om du ofta motion, regelbundet kör eller spela basket, detta skor för kvinnor arbetar för sådan verksamhet som kommer att orsaka dig att andas fritt, och dessutom på ett effektivt sätt kan minska kroppsvikt som är belastningen på foten, skulle behålla cirkulationen av blod från de sporter som levererar tillräckligt med syre till hjärnan. Så, hur du anser att det är?
Top of the page Bottom of the page


Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2023 PD9 Software