Home Page
Home Page
Search | Statistics | User Listing Forums | Calendars | Albums | Quotes | Skins | Language
You are logged in as a guest. ( logon | register )

Random quote: Miracles enable You to heal the sick and raise the dead because You made sickness and death yourself and can therefore abolish both. You are a miracle, capable of creating in the likeness of your Creator.~~Text
- (Added by: Carson)


Nike Air Jordan Sneakers - Alsidig i sin appel
View previous thread :: View next thread
   Website Related -> The SandboxMessage format
 
zunguifdsf
Posted 2014-06-14 2:35 AM (#198445)
Subject: Nike Air Jordan Sneakers - Alsidig i sin appel


New user

Posts: 1Alle unge er helt vild med Air Jordan sneakers. Unge, energiske og letpåvirkelig basketballspillere gjorde et varigt indtryk på de unge ved at bære disse sneakers. I slutningen af ??1980'erne, Michael Jordan var stjernen på basketball. Han var den, der havde disse sko, og Billge Nike Air Max Sko alle fulgte trop. Der var enorm efterspørgsel efter disse sko, og mange virksomheder som McDonalds, Hanes og Gatorade ønskede at reb ham.

Den bedste ting, der skete med Michael Jordan var hans samarbejde med Nike. The Air Jordan mærke af sko blev opkaldt efter ham og Nike dedikeret disse sko til den store basketballspiller. Nike gjort enorme fremskridt, og var i front og rampelyset til fremstilling vellykket sneaker linje i verden af ??basketball. Nike historie og dermed Air Jordan blev født.

Der var enorm omtale i form af tv-reklamer, markedsføring i butikken og på plakater. Alle talte om Air Jordan sneakers. Det var meget let at markedsføre produktet. Disse sko var ikke kun elegant og holdbart, men var også meget komfortable. Når Jordan scorede en New Balance Sko Danmark jumper, blev skoene fokuseret og hver basketball fan, det være sig et barn eller en voksen op ønskede at eje disse sko for sikker. De ønskede at følge ham, fordi han var kongen af ??basketball. Han var ikonet ungdom i denne periode.

Den seneste tilføjelse til Air Jordan familien er Jordan XXI. Disse sko er temmelig komfortabel og stilfuld også.

Grundlæggende

Det første par Jordans, der blev udgivet i markedet kom i kun én farve. Det var hvid, rød eller sort. De nye versioner af Air Jordans er forskellige fra de ældre versioner. Du kan få noget i ren læder og også nogle ruskind. Det har en sømløs kroppen, og det giver en glat Nike Air Max 1 Udsalg look og ser også temmelig stilfuldt og moderigtigt.

De full grain overdel af læder låne komfort og holdbarhed. Det har en tunge, der rager ud en anelse højere i forhold til de ældre modeller. Men udseendet er stadig attraktiv og ikke se rodet. Du kan bære det med både formelle og casual outfits.

Ydelse

Skoene er fantastiske, når det kommer til performance på gym på grund af den fremragende støtte. Den seneste version af Air Jordans giver god ankel støtte, som understøtter hurtige bevægelser og er hverken for løs eller for stram. Skoene er blevet udformet så godt, at det giver ekstrem komfort og holdbarhed på grund af sin polstring på indersiden. Den bløde polstring giver også mulighed for nem og hurtig bevægelser. Skoen er også blæse bevis og er i stand til at absorbere slag bedre, selv når foden er smækket mod jorden.
Top of the page Bottom of the page


Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2023 PD9 Software