Home Page
Home Page
Search | Statistics | User Listing Forums | Calendars | Albums | Quotes | Skins | Language
You are logged in as a guest. ( logon | register )

Random quote: "WHAT THE WORLD NEEDS NOW IS LOVE . . . AND LOVE IS YOUR WILLINGNESS TO ASK THE FATHER FOR THE EXPERIENCE OF THE TRUTH ABOUT YOUR BROTHER." ~~ Raj
- (Added by: amena)


The Widely Used Air Cushion Shoes System of Nike
View previous thread :: View next thread
   Website Related -> The SandboxMessage format
 
nilber
Posted 2014-05-29 1:05 AM (#197764)
Subject: The Widely Used Air Cushion Shoes System of Nike


New user

Posts: 3

Som den højest element i den kommende Nike free damer Sportswear " Magista " Collection, denne Air Max 1 skiller sig ud fra flokken. Med inspiration fra den helt nye Flyknit fodboldstøvle , Nike Air Max 1 Premium " Magista " byder på en off- felt mulighed for den kommende VM . Strålede af en volt øverste, der huser en hyper slag Swoosh og inderfor, en elfenben mellemsål kombineret med en sort ydersål at holde designet noget i linje. Tjek mere vinkler nedenfor, og finde disse sammen med resten af " Magista " Indsamling den 22. maj på udvalgte NSW detailhandlere , herunder Cncpts .

Tilføjelse af et nyt element til deres seneste projekt er Nike free run damer "metaller" Pack , en to -pair samling, der er inspireret af den periodiske gruppe af " sjældne jordarters " metaller kendt som lanthanider . Disse stilkoder af de 93 retro har glat farvekompositioner , med den første kombinere brændt rød med orewood brun , og sidstnævnte sæt i køligt grå og platin hvid. Neopren og ruskind overdel på begge elementer er beskrevet med jordiske trykte skærme og tonale såler.

Bygget til at trække vejret , og nu designet til at skille sig ud , en ny overførsel af den klassiske Nike free run 2 er på højkant . Tager den ikoniske silhuet og omarbejde øvre for bedre luftgennemstrømning , Nike Air Max 90 Breathe er perfekt til den kommende sommer , især i denne levende nye colorway . En hvid spiralbund er parret med flere nuancer af grå overlays til en fond , hit med en bolt af volt på detaljering overalt, herunder gummi branding paneler og den synlige Air unit.No brug for at få blå, Nike Air Max 95 er alle nye. Forfriskende hele vejen igennem , det nyligt dukket Air Max 95 " Military Blue" bruger flere toner af blå for at skabe en strøm af stil. Den ikoniske silhuet ser sine bølgede riller farvet i militær blå og levende blå overalt , holdt i linje med en dyb flåde tone. Surf et par af disse 95S i dag udelukkende fra JD Sports.

En opdateret øvre og subtil farveskema tjene som grundlag for denne hyldest version af Nike free run 3 Breathe . Grå mesh , hvide Swooshes , og rød, sort, og baby blå accenter dekorere denne Quickstrike " London" makeup. Med en direkte henvisning til byen fremtrædende placeret omkring tungen, Nikes seneste tur til England er færdig. Hvis du ønsker at tilføje disse spark til dit skab , kan du ønsker at tjekke med din nærmeste Nike forhandler for at se om de har disse på lager . Den seneste take fra UK shop på Air Max 93 tager inspiration fra den periodiske gruppe af " sjældne jordarters " metaller kendt som lanthanider , dressing disse " Metaller " i zink og orewood brun og platin med kølige grå colorways . Begge elementer har blødt læder, ruskind og mønstrede læder kompositioner , med en metallisk jacquard mesh tå boksen .
Top of the page Bottom of the page


Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2023 PD9 Software