Nike retail plaatsen en wereldwijde partners
jillelaa
Posted 2014-04-17 7:59 PM (#195793)
Subject: Nike retail plaatsen en wereldwijde partners


New user

Posts: 3

De Pigalle x Nike relatie is maar een dat is 10 jaar diep , dus het moet niet een enorme verrassing om te zien om te ontdekken die de Franse PPP bemanning ( Pijn sensatie O Chokolat , PIGALLE Rome , Pompon ) zijn hun unieke groep sneakers. Geselecteerd voor uw Luchtmacht 1 Low en Nike Luchtmacht 1 High , die beide te ruige , versleten uiterlijk ontworpen om de soort slijtage en scheur die streetball zal kleding manboobs . new balance dames sale De bijeenkomst loopt dieper dan dat zal maar - Daarnaast zijn er shorts, topjes , een soort van hoed, evenals een te regelen voor . Volg ons volgende wijten deze denken over de aanstaande PPP capsule via Pigalle en Nike kijken voor die kleding , accessoires , en Vliegreizen uit te duwen een op 26 april te selecteert Nike retail plaatsen en wereldwijde partners .

Blessed uit een wederzijdse liefde van hockey en het totale spel 's capaciteit verenigen , Nike Sportswear bezit samen met Pigalle - ook wel the Pain O Chokolat crew - te ontladen de Nike x PPP Collection . De combinatie van fun erfgoed en stijl terwijl het brengen van de soul van de Parijse creatieven voor de basketbalveld , de ontlading bevat hoge - en lage verlaagd - top versies met de altijd -classic Luchtmacht 1 naast een tank , shorts , grafisch tee, hat , en basketbal . Beide iteraties met de tijdloze sneaker take motivatie uit de patina dat na enige tijd met een goed gebruikt rechtbank , gebruik te maken van was gecoate bovendeel waarvan roepen de verschijning van kale asfalt en geroest samen met detail net als de uitnemen van overtollige vulling en verbetering van leren veters , grote maten metalen oogjes , en kristalhelder zolen - met inbegrip van een geometrisch patroon gemodelleerd van coach 's basketball plot .

Voor dat tanks en korte broek, Nike en Pigalle initiator Stephane Ashpool - een vroege professionele basketbalspeler - gebruikt speciale tie- dye absorberen kleurstoffen behandelingen maken opzettelijke fades en schrijnend slim gecombineerd met de unieke de eerste van de collaboratieve schoeisel. Tenslotte uw stukken, cap , en honkbal alle don de PPP logo samen met gestileerde " NIKE AIR" logos . Genoemd naar Pigalle , Pijn sensatie O Chokolat , en Paris , Frankrijk ' s Le Pompon , de werkelijke Nike x PPP Selectie gaan aan dat verkrijgbaar is selecteert NSW retailers wereldwijd begint op 26 april .

Remembering 25 jaar of zo sinds intensivering op de werkelijke spoor , kopen nike free run 3 dames de Nike Air Zuurstof Pegasus 89 geeft samen met met twee nieuwe iteraties voor die zomer . Beschikbaar vandaag met je collectie mica groen / grijs met obsidiaan / wolf grijs , elk van de twee modellen meng collectief su├Ęde en mesh middelen op de bovenste , terwijl zitten boven 2 - gestemde Phylon tussenzool systeem . Bovendien , Nike voegt in een paar hints van fluorescerende kleurstoffen tijdens haar laatste oogje en hiel . Beide lijsten kunnen worden gekocht online op Coutie .
Top of the page Bottom of the page